Πως να ερθετε

Οδηγίες για

Προορισμός | Cretan Berry Chania

Χανιά

Τα Χανιά, η πόλη που συνδυάζει γεύσεις, χρώματα, αρώματα και εποχές, σε μαγεύουν από την πρώτη στιγμή που θα τα αντικρίσεις. Ένα συνονθύλευμα πολιτισμών που έχουν ενωθεί αρμονικά σε έναν τόπο προσδίδοντάς του το πιο μαγευτικό αποτέλεσμα. Κάθε κομμάτι αυτής της πόλης είναι γεμάτο συναισθήματα, εικόνες, ιστορικές αναφορές που σε προσκαλούν να τα ανακαλύψεις. Eίναι μία πόλη που ειδικά το καλοκαίρι σφύζει από ζωή, παντού θα δεις κόσμο να σεργιανίζει στα σοκάκια της, να χαλαρώνει στα παγκάκια της Ακτής Τομπαζή, να περπατάει στην Ακτή Μιαούλη, να γεύεται τους παραδοσιακούς μεζέδες στα όμορφα ταβερνάκια της.

Παραλίες | Cretan Berry Chania

Παραλίες

Ο νομός Χανίων σάς προσφέρει απλόχερα μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες ολόκληρης της Ελλάδας! Δεν θα ξέρετε ποια να επισκεφτείτε πρώτη, καθώς η μία είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη. Σμαραγδένια νερά, ψιλή λευκή και ροζ άμμο, άγρια εξωτική ομορφιά είναι μερικά μόνο από αυτά που θα συναντήσετε στις παραλίες των Χανίων. Επισκεφτείτε το παγκοσμίως γνωστό Ελαφονήσι με τη ροζ άμμο και τα καταγάλανα νερά, τον Μπάλο, τη λιμνοθάλασσα με την άσπρη άμμο και την εξωτική ομορφιά, τη βραβευμένη παραλία της Φαλάσσαρνας με τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και τόσες άλλες παραλίες που σίγουρα θα σας μαγέψουν με την ομορφιά τους!

Εμπειρίες | Cretan Berry Chania

Εμπειρίες

Στα Χανιά μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στη φύση και να επισκεφτείτε το επιβλητικό Φαράγγι της Σαμαριάς, το «θαύμα» της φύσης, για το οποίο άνθρωποι από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν μονάχα για να το διαβούν. Δεν είναι, όμως, το μοναδικό που μπορείτε να επισκεφτείτε, καθώς ξεχωριστή εμπειρία αποτελεί και το Φαράγγι της Αράδαινας, όπου μπορείτε να κάνετε πεζοπορία ή να βιώσετε την εμπειρία του bungee jumping. Όσοι, ακόμα, είστε λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, θα βρείτε αρκετές περιοχές κατάλληλες για kitesurfing και windsurfing για να εξερευνήσετε τον θαλάσσιο κόσμο του νομού.